Foto

Fotografi – beviset på dit liv.

Fotos er dokumentationen af livet. Der findes ikke metoder der kan indfange glimt af livet bedre end fotos.

Aldrig før i historien, har man dokumenteret livet mere omfangsrigt end man gør i disse tider. Alle tager billeder, mange tager billeder flere gange om dagen. Servere rundt om i verdenen flyder over af denne indfangen af livet. Instagram, facebook osv osv bliver oversvømmet af billeder.  Den nye teknologi er tilgængelig for alle. Men i takt med udbredelsen af de nye muligheder, sker der det, at man nærmest drukner i de enorme mængder der bliver produceret hvert eneste øjeblik kloden over.

På en enkelt decade er indstillingen blevet den, at man bare knipser løs, med det nærmest indlysende resultat at der er gået en form for inflation i dokumentationen af vores liv. De fleste moderne mennesker ligger inde med så enorme mængder af fotos, at man fuldstændigt har mistet overblikket. Bare tanken om backup, giver de fleste mennesker koldsved, med det resultat at man simpelt hen lader emnet ligge. Hvordan skal man dog sortere alle de fotos, hvor skal man gemme, uploade osv osv. – Og så fylder det jo også helt afsindigt meget. Man kan bare ikke overskue at håndtere det i den travle hverdag.

Resultat: – al den dejlige dokumentation drukner i sig selv!

Alle fortjener at få glæde af denne herlige måde at beskrive sit liv på. Hvem ønsker ikke at man på et senere tidspunkt i livet, kan sidde og nyde fotos af sit eget og sine kæres liv?

Jeg kan se i min egen omgangskreds, at man på samme tid som man producerer gigabyte efter gigabyte, samtidig fravælger (i ren frustration over uoverskueligheden) at se på alle disse billeder mere efter man har set det første gang på sin skærm.

Der er for mange billeder. For mange ens. For mange dårlige. Bare for mange. Det er ikke mere en spændende begivenhed, når man finder billederne  frem for at nyde dem sammen med familien, som man jo gjorde for få år siden. Det er bare ikke noget særligt mere. Ærgeligt!

På en dejlig familiedag, kan man måske knipse 100 billeder. Det gør jeg sikkert også selv. Kunsten består i at udvælge de rigtige, slette de andre og så få de udvalgte til at fremstå med den nerve, som gør det seværdigt.

Opstillede fotos kan købes mange steder, nogen gange lidt for dyrt, ofte kedeligt.  Teknisk er de sikkert fremragende.

Men er det fotografens teknik  vi skal anerkende. eller er det motivets liv vi skal glædes over? Jeg ved godt hvad jeg ville vælge – Ved du?

Jeg vover den påstand at 50 gode fotos kan dokumentere et menneskeliv, en rejse, en livsbegivenhed mm, meget bedre end 10.000 middelmåde eller dårlige fotos kan. Hvem gider desuden at se 10.000 billeder igennem, hvor der måske kun er en håndfuld rigtig gode billeder imellem.

Regi.dk – kan tilbyde fotos med stemning og sans for de rigtige motiver

Om der kommer 1, 5 eller måske 10 gode skud ud af session, er den eneste chance du tager.

Jeg vil, når det passer ind i jeres plan, komme med prøveark med de billeder jeg syntes der var værdige at se på. Er der i mod forventning ingen jeg vil fremvise, så tager vi den derfra, og du slipper for udgifterne.

Men hvis det går som det skal – kan vi aftale format og pris. Timeprisen er kun 370 + moms. Selve fotoet får man efter betaling som fil. Jeg kan skaffe de prints man ville ønske sig, til den normale dagspris.

Eksempel:
2 timer med motivet (feks dine børn og jer), prøveark, filer og 2 prints i rammer, vil havne et sted mellem kr 2000,- og 3500,-

Da jeg ikke har udført opgaver for private før mod betaling, vil der løbende komme prisjusteringer, som erfaringen med tidsforbrug vil gøre mere præcise.


Henvisning til billeder fra regi.dk

https://www.eyeem.com/u/PANDAshooter

  • Billeder af optagelser til intern og ekstern brug
  • Situationsbilleder mm til plancher, opslag osv
  • Portrætter